Zacht met af en toe wat zon

De wind gaat na weken in de oosthoek om naar het westen door een hoog boven Frankrijk en daarmee stroomt zachtere lucht onze mooie provincie binnen. De komende dagen hebben we dan rustig en zacht weer met af toe de zon en misschien een klein beetje regen. Roeg herfstweer met wind en regen staat nog niet in de weerkaarten.

Woensdag:

Na een nevelige en frisse start met op veel plekken lichte vorst komt af en toe de zon erbij bij een graad of 11.  In de loop van de dag draait de matige wind, kracht 3 tot 4, naar het zuidwesten en stroomt zachtere lucht binnen. Op dat front is wat lichte regen mogelijk. In de nacht een graad of 7 en kans op wat lichte regen.

Donderdag:

Het wordt met een graad of 15 zacht voor de tijd van het jaar. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwester. Er is veel bewolking, maar tussendoor ook zon. In de nacht zacht met ca. 10 graden.

Vrijdag:

Bij een meest matige westen- tot noordwestenwind wordt het een graad of 15 bij veel bewolking en een kleine kans op wat lichte regen. In de nacht een minimumtemperatuur van rond de 9 graden.

Verdere vooruitzichten:

Een droog weekend bij ca. 14-15 graden en af en toe wat zon.