Wisselvalliger weer

Lagedrukgebieden blijven een beetje rondtollen bij ons de komende dagen met als gevolg af en toe regen en/of buien. Maar er zijn ook betere perioden zoals we in het weekend ook zagen. De temperatuur gaat de komende dagen iets onder de 10 graden zakken en daarmee is het aan de frisse kant.

Maandag: Het is half tot zwaar bewolkt bij een matige zuid- tot zuidwestenwind, kracht 3 tot 4, en ca. 12 graden. Het is meest droog. In de middag, avond en kans op een verspreide bui en een minimum van ca. 8 graden.

Dinsdag: In de ochtend meest bewolkt, maar ook meest droog, maar in de loop van de middag gaat het af en toe regenen bij een naar noord draaiende wind. Het wordt maximaal zo’n 10 graden. De regen gaat in de nacht over in enkele buien bij ca. 6 graden als minimum.

Verdere vooruitzichten: Woensdag een graad of 9 bij een matige noordwestenwind. Vooral in de ochtend kans op een bui, in de middag ook kans op enkele opklaringen. Donderdag wat regen, daarna overheersen de droge perioden bij ca. 9 graden.