Wisselvallig weer met natte vrijdag

De straalstroom neemt de komende dagen in kracht toe en komt vrijdag boven ons hoofd te liggen. Met die straalstroom komen verschillende storingen naar ons toe. Gevolg is wisselvallig en relatief koel weer. Met name vrijdag wordt een natte dag.
Woensdag:
Enkele buien, later komt de zon er ook nog even bij. Het wordt ca. 17 graden bij een tot vlagerige en (vrij) krachtige westenwind, kracht 5 tot 6. In de nacht een graad of 12 en kans op een enkele bui.
Donderdag:
Bij een matige tot vrij krachtige westenwind, kracht 4 tot 5, half tot zwaar bewolkt, verspreid een enkele bui  en een graad of 18. In de nacht een aantrekkende wind en vanuit het westen opkomende regen bij ca. 13 graden als minimum.
Vrijdag:
Grijs en flink nat en slechts ca. 16 graden. Er is kans op meer dan 20 mm regen. In de nacht nog steeds af en toe nattigheid bij ca. 11 graden.
Verdere vooruitzichten:
Aan de koele kant met ca. 17-18 graden. Zaterdag in de ochtend nog een paar buien, in de middag meer zon. Zondag begint met zon, maar later op de dag neemt de kans op regen toe en is er kans op veel wind. Volgende week aanhoudend wisselvallig en af en toe veel wind.