Vernieling en ontvreemding in Wehe-den Hoorn

WEHE-DEN HOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er in de Kerkstraat een tuinstoel en tafel weggenomen bij een woning. Ook is er gepoogd een al vernielde verkeerspaal verder neer te halen.

Een getuige zag dat een groep jongens rond één uur ‘s nachts probeerden een reeds vernielde verkeerspaal op de kruising Mernaweg/Havenstraat/Kerkstraat/Dokter G. Redekerstraat verder te vernielen. Aan de schade is duidelijk te zien dat personen aan de paal of het bijbehorende bord hebben gehangen. Daarbij is een woning beschadigd geraakt.

Ontvreemding

Dezelfde avond zijn er in de Kerkstraat een tuinstoel en houten tafel weggenomen uit een tuin. Er zijn die avond personen gezien die zich verdacht zouden hebben gedragen. Weet u meer? Neem dan contact op met ons of de politie via het nummer 0900-8844.

Foto’s: 112 Hogeland

vernieling ontvreemding diefstal kapot wehe-den hoorn mernaweg kerkstraat inbraken inbraak politie vernieling ontvreemding diefstal kapot wehe-den hoorn mernaweg kerkstraat inbraken inbraak politie vernieling ontvreemding diefstal kapot wehe-den hoorn mernaweg kerkstraat inbraken inbraak politie