Ruig weer – Weersverwachting

Het was al wisselvallig, het wordt nu ook roeg weer. Zoals het lijkt gaan we met name op donderdag en zondag/maandag veel wind krijgen. Verder is het wisselvallig met regelmatig regen en/of buien bij temperaturen die weer gaan zakken richting  de 8 graden.

Woensdag:
Veel bewolking en af en toe regen. De zon kan er in de middag hele misschien eventjes bij komen. Het is zacht met ca. 12 graden bij een (vrij) krachtige zuidwesten- tot westenwind, kracht 5 tot 6. In de nacht een graad of 5 en kans op enkele buien.

Donderdag:
In de ochtend meest droog met af en toe wat zon, maar vervolgens gaat het af en toe flink regenen bij een een graad of 9 en een steeds verder aantrekkende wind. In de avond staat er dan een harde wind, kracht 7, langs de kust met kans op zware windstoten tot zo’n 90 km/u. In de nacht nog steeds nat bij een graad of 5 en een doorstaande wind.

Vrijdag:
Buien met kans op onweer, hagel en windstoten bij een(vrij) krachtige zuidwestenwind, kracht 5 tot 6. Het wordt een graad of 7. Tussen de buien door zien we de zon. In de nacht zakt de temperatuur bij opklaringen en een wegvallende wind naar rond het vriespunt.

Verdere vooruitzichten:
Zaterdag zon afgewisseld met een enkele bui bij een graad of 6, zondag nat en stormkansen.