Prima vakantieweer op komst

We profiteren dinsdag en woensdag van het hoog Nilüfer, deze zorgt voor flinke zonnige perioden en aangename temperaturen van 21 graden op de dinsdag tot maximaal zo’n 25 graden op de woensdag. In de nacht van woensdag op donderdag wat regen, donderdag overdag breekt de zon echter weer door.
Dinsdag:
Flinke perioden met zon bij ca. 21 graden en een matige noordoostelijk wind, kracht 3 tot 4. In de nacht koelt het flink af tot ca. 8 graden landinwaarts en dan kans op enkele mistbanken.
Woensdag:
In de ochtend eerst dauwtrappen, maar de temperatuur gaat – bij flink wat zon- vlot omhoog richting de 24 graden bij een matige zuidoostelijke wind, kracht 3 tot 4. In de middag komt er langzaam wat meer bewolking opzetten. In de loop van de avond kans op af en toe wat regen. In de nacht zacht met ca. 16 graden en af toe nog wat regen bij een naar zuidwest gedraaide wind.
Donderdag:
Eerst nog veel bewolking, maar droog. In de loop van de ochtend komt de zon er weer bij, maar er is ook kans op een lokale bui bij ca. 21 graden en een matige tot vrij krachtige westenwind. In de nacht ca. 13 graden.
Vrijdag:
Bij een afwisseling van zon en wolken ca. 23 graden en een zwakke veranderlijke wind.
Verdere vooruitzichten:
Rustig weer met regelmatig zon, maar ook kans op een enkele bui bij in het algemeen temperaturen zo tussen de 20 en 25 graden.