Mysterieuze uitgebrande auto bij Wehe-den Hoorn

Wehe-den Hoorn – Langs de Raylandseweg bij Wehe-den Hoorn vond een wandelaar vrijdagmiddag een volledig verwoeste auto. Een vuurzee heeft de Ford Ka volledig verwoest.

Wanneer de auto is uitgebrand is niet duidelijk. Het lokale brandweerkorps heeft geen melding gekregen van een autobrand en ook bij de politie was niets bekend. Een buurtbewoner liet de agent weten dat de auto er sinds 2 januari zou staan.

De kentekens waren van het voertuig weggenomen en zelfs het chassisnummer is uit het frame geknipt, wat de vondst verdacht maakt. De politie is ter plekke gegaan en start een onderzoek naar de herkomst van de blauwe Ford. Er bestaat een kans dat de auto bij illegale activiteiten is gebruikt. De gemeente heeft het wrak afgevoerd.

De plek waar het chassisnummer hoorde te zitten

Een ander scenario is dat het een sloopauto betreft die als vreugdevuur is gebruikt. Het gaat om het eerste model Ford Ka dat tot 2008 werd gemaakt. Weet u waar de auto vandaan komt of heeft u andere nuttige informatie? De politie komt dan graag met u in contact via 0900-8844.