Mernaweg tussen Wehe en Mensingeweer afgesloten

MENSINGEWEER/WEHE-DEN HOORN – U heeft het vast gemerkt de afgelopen dagen; de Mernaweg tussen Wehe-den Hoorn en Mensingeweer is afgesloten voor auto’s.

De wegwerkers zijn druk bezig met de realisatie van de rondweg om Mensingeweer. Daar hoort een aansluiting van de huidige N361 op de nieuwe N361 bij, net na Abelstok. Er geldt daarom een snelheidslimiet van 50 km/h op het stuk huidige N361. Ook is het voor landbouwvoertuigen toegestaan om wél op de N361 te rijden, omdat de parallelweg (Mernaweg) is afgesloten.

Fietsers

Voor fietsers is de Mernaweg nog wel gewoon begaanbaar. Zij moeten over rijplaten langs de werkzaamheden rijden. Het blijft voor fietsers wel opletten; de rijplaten zijn erg glad als het heeft geregend. Hoe lang de Mernaweg nog afgesloten is, is niet bekend. De planning is dat begin november de nieuwe N361 af is.

Foto’s: Ingmar Vos / 112 Hogeland

n361 veilig werkzaamheden weg wegwerkzaamheden n361 wehe den hoorn mensingeweer heijmans n361 veilig werkzaamheden weg wegwerkzaamheden n361 wehe den hoorn mensingeweer heijmans