Bafloër omgekomen bij ernstig ongeval in Zoutkamp

Zoutkamp – Op de Panserweg tussen Zoutkamp en Vierhuizen heeft zich woensdagmorgen een ernstig verkeersongeval voorgedaan. Een personenauto kwam in een flauwe bocht in botsing met een kleine vrachtwagen, nadat de bestuurder op de verkeerde weghelft was gekomen.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten met spoed uit naar het ongeval. De bestuurder van de personenauto bleek bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Hulp mocht voor de 51 jarige man uit Baflo helaas niet meer baten.

Twee inzittenden van de vrachtwagen, die drainagebuizen vervoerde, raakten niet gewond. Zij zijn naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. De ongevallenanalysten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

De personenauto, komend vanuit de richting Vierhuizen, raakte de zijkant van de vrachtwagen in de flauwe bocht bij het Panser. De auto kwam daardoor in een sloot terecht. De vrachtwagen met aanhanger begon te slingeren, botste tegen een boom en verloor een deel van de lading. De provincie heeft de weg, die een complete chaos was, schoongemaakt. Berger Faber heeft de ernstig beschadigde auto afgesleept.

Foto’s: De Vries media

[16/08/’17] Dode bij verkeersongeval in Zoutkamp

www.112-hogeland.nl voor info. www.facebook.com/112hogeland ©112Hogeland – Ingmar Vos