Licht wisselvallige week met dalende temperaturen

Maandag is het nog zacht en droog, maar vanaf dinsdag gaan de temperaturen gestaag naar beneden richting of onder de 10 graden eind van deze week. Verder af en toe wat regen en/of buien. In de nacht naar woensdag een stevige wind.

Maandag:

De mist en nevel lossen (deels) op en de zon  komt af er en toe bij. Er een zwakke tot matige zuiden- tot zuidwestenwind, kracht 2 tot 3, en het wordt ca. 15 graden. In de nacht ca. 8 graden.

Dinsdag:

De bewolking neemt toe en vanuit het noordwesten volgt af en toe regen. Later in de  middag wordt het tijdelijk droog met enkele opklaringen. De wind is noordwest en matig tot vrij krachtig, kracht 4 tot 5. In de avond en nacht verder toenemend tot hard, mogelijk stormachtig, kracht 7 tot 8, langs de kust met windstoten. Er komen dan ook buien bij een graad of 6 als minimumtemperatuur.

Woensdag:

Verspreid over de dag buien, tussendoor de zon bij ca. 12 graden. Er staat eerst nog een krachtige noordwestenwind, kracht 6, in de middag afnemend. In de nacht zakt de temperatuur naar een graad of 5.

Verdere vooruitzichten:

Verder dalende temperaturen naar 8-10 graden bij licht wisselvallig weer.