Geef Valentim een mooie steen

HET HOGELAND – De ernstig zieke Valentim is 24 juli j.l. overleden aan een hartstilstand. De ouders van Valentim houden het hoofd financieel niet meer boven water en kunnen zich geen grafsteen veroorloven.

Het leven van Valentim begon net als dat van ieder ander kindje. Hij had een mooi figuur en was gezond, tot hij 6 maanden werd. Valentim werd ziek en er werden vele onderzoeken gedaan in het UMCG. Uiteindelijk bleek hij een stofwisselingsziekte te hebben, maar welke werd niet duidelijk. Het toen in Ulrum wonende gezin verhuisde noodgedwongen naar de stad om Valentim daar naar een speciale school te kunnen sturen. Eten kon hij niet meer.

Portugese artsen

De Portugese vader van Valentim kende een arts. Het gezin heeft alle zakcentjes en extra’s in die arts gestopt om het leven van Valentim dragelijker te maken en om duidelijk te krijgen. Met alle zorgen die ze hadden werd er niet gesproken over verzekeringen mocht hij jong overlijden, want daar werd nooit over gesproken. Toch kwam Valentim op 6 jarige leeftijd te overlijden en stapelde de kosten zich op.

Steun de familie van Valentim

De familie van Valentim kan het hoofd niet meer boven water houden. Hun lieve, blije zoontje ligt op het Selwerderhof in Groningen, een speciale begraafplaats speciaal voor kinderen. Zij willen graag een mooie grafsteen voor hun zoontje, maar kunnen zich dat financieel gezien niet veroorloven. Daarom is er een crowdfunding opgestart. Via de onderstaande link kunt u het gezin steunen:

http://www.dreamordonate.nl/7555-help-ouders-valentime