Heel aardig weer op komst

Deze vrijdag en het weekend is het rustig en droog weer. Vooral zaterdagochtend kan het mistig zijn, maar verder is het bij een afwisseling van zon en wolken heel aardig weer. Het wordt overdag zo’n 6 of 7 graden en in de nachten zakt de temperatuur tot iets onder nul, dus dan kans op lokale gladheid.
 
Vrijdag:
Een flink zonnige dag bij 6 à 7 graden en een matige zuidwestenwind , kracht 3 tot 4. In de nacht lichte vorst en kans op mist.
 
Zaterdag:
Eerst kans op mist, maar de zon gaat er goed bijkomen bij een graad of 6 en een zwakke veranderlijke wind. In de nacht lichte vorst.
 
Zondag:
Een droge dag met wisselend bewolkt weer, later in de middag wordt het overwegend bewolkt. Het wordt ca. 7 graden bij een matige tot vrij krachtige zuid-zuidwestenwind. In de nacht af en toe wat regen bij ca. 2 graden.
 
Verdere vooruitzichten:
Op maandag af en toe wat regen, verder overwegend droog. De temperatuurverwachting is erg onzeker. Er is een splitsing van de poolwervel geweest en de weermodellen hebben moeite de hogedrukgebieden te positioneren. Er zijn daardoor zowel zachte, normale en zeer koude oplossingen. We komen er maandag op terug.