Geld buitgemaakt bij inbraken in Wehe-den Hoorn en Sauwerd

WEHE-DEN HOORN – Voor de tiende keer in zes maanden is er in Wehe-den Hoorn ingebroken of is daar een poging toe geweest. Ook in Sauwerd was het raak.

Wehe-den Hoorn

Aan Het Hoogje in Wehe-den Hoorn werd op klaarlichte dag, tussen 13:30 en 14:30 ingebroken in een woning. Het gaat om dezelfde woning waar anderhalf week geleden een poging werd gedaan tot inbraak. De achterdeur van de woning werd geforceerd en liep schade op. De woning is compleet overhoop gehaald, maar meer dan geld werd er niet meegenomen door de dieven.

Sauwerd

De woninginbraak in Sauwerd is te vergelijken met de inbraak in Wehe. Tussen 09:30 en 13:30 vandaag werd ook daar ingebroken in een woning. Er werd alleen een kleine hoeveelheid contant geld meegenomen. TV, PC en een tablet werden niet meegenomen.

Zowel de politie als wij zijn dringend op zoek naar mensen die iets gezien hebben of meer weten. De kleinste tips kunnen al helpen, dus schroom niet om iets te laten weten. U kunt de politie bereiken op het nummer 0900-8844. Bij een heterdaad inbraak is dat natuurlijk 112. Wij zijn bereikbaar via Facebook of WhatsApp: +31 643 48 44 25.