Fris, af en toe een bui maar ook zon

We hebben zeker niet het slechtse weer van Nederland deze woensdag. De depressie Danielle trekt met de kern over onze provincie en daarom heen trekken de actiefste neerslaggebieden en het windveld. In de nacht naar donderdag meer buien, maar donderdag overdag is die kans weer een stuk kleiner. Daarna zet het frisse weer voort, maar de zon zal zeker ook van de partij zijn en het is meest droog.

Vandaag woensdag:

Het echt slechte weer draait mooi net om ons heen. Bij ons een afwisseling van zon en wolken en verspreid een bui bij een graad of 11 en een zwakke tot matige naar noordoost draaiende wind. In de avond en nacht neemt de kans op een paar buien flink toe bij een graad of 8. De wind kan dan ook even flink uitschieten.

Donderdag:

Een afwisseling van zon en wolken en kans op een enkele bui bij een graad of 11 en een matige tot vrij krachtige noordoostenwind, kracht 4 tot 5. In de nacht in opklaringen zakt de temperatuur naar een graad of 4.

Vrijdag:

Een zon-wolkenmix bij een graad of 13 en een matige noordoostenwind, kracht 3 tot 4. Later op de dag neemt de kans op een bui toe.
Verdere vooruitzichten:
Rustig, meest droog en fris weer met zonnige perioden.