Ernstig verkeersongeval tussen Saaksum en Oldehove

SAAKSUM – Bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval is zaterdag één persoon gewond geraakt. Hij belandde met hoge snelheid op de kop in een sloot.

De precieze toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Het voertuig is met hoge snelheid in de slootwal geraakt nadat de bestuurder de macht over het stuur had verloren. Het voertuig sloeg vervolgens over de kop. Voorbijgangers hebben het slachtoffer uit zijn voertuig gehaald, in afwachting van de hulpdiensten.

Traumahelikopter

De traumahelikopter uit Groningen heeft het ambulancepersoneel ondersteund bij de medische behandeling van het slachtoffer. Hij is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

De hele Barnwerderweg was tijdens het ongeval afgesloten voor al het verkeer. De opgeroepen brandweer van Oldehove hoefde niet veel werk te verrichten. Wel hebben zij de sloot nog nakeken op eventueel meer slachtoffers.

Foto’s: Ingmar Vos / 112 Hogeland

saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop saaksum oldehove barnwerderweg ongeluk ongeval verkeersongeluk verkeersongeval traumahelikopter brandweer ambulance politie ernstig sloot auto op de kop