De Eenrumer kermis komt er weer aan!

EENRUM – De traditionele Eenrumer kermis komt er weer aan! Dat betekent een weekend vol feest, veelbelovende activiteiten en spannende attracties.

Het wordt dit jaar alweer de 148e editie van de Eenrumer kermis. In het weekend van 19, 20 en 21 augustus zal er een hoop te beleven zijn in Eenrum.

Donderdag

Op de donderdagavond vind traditiegetrouw de fietscrosswedstrijd plaats. De échte aftrap van het feestweekend is om 21:00, dan is het tijd voor ‘kleintje kermis’.

Vrijdag

De officiële opening van de kermis zal vrijdag plaatsvinden. Om klokslag 16:00 wordt de kermis geopend met live muziek en een ballonnenwedstrijd. Vanaf 19:00 zijn onder andere feestbeest Burdy, het Ainrommer Shantykoor en Fanfareorkest Orpheus te bewonderen tussen Café Eendrum en Café Zaal Bulthuis. De kermis staat weer boordevol attracties: botsauto’s, de American Trip, diverse eetgelegenheden en gokkasten zijn dit jaar in het centrum van Eenrum te vinden. De kermis is het hele weekend open.

Zaterdag

Zaterdag is het tijd voor de jaarlijks terugkerende kelnerrace, georganiseerd door Café Eendrum. Zaterdag begint ook het crossweekend op het sportpark. Op de zaterdag zullen de jeugd en nationale racers het modder doen opstuiven op de grasbaan.

Zondag

Op de zondag is er matinee. Ook zijn er ‘s middags nog diverse optredens in Eenrum. Hét grote spectakel is het WK langbaan op de grasbaan in Eenrum. Tijdens deze grand prix zullen grote internationale grasbaanracers aanwezig zijn in Eenrum.

Het belooft weer een spectaculair weekend te worden in Eenrum dit jaar!