Donderdag en vrijdag wisselvallig weer

We beleven deze woensdag alweer de 4e schiere dag op rij, maar de komende dagen gaat het laag Kalle, nu nog ten westen van Ierland, zich met ons weer bemoeien. Vooral donderdag en vrijdag af en toe regen en buien, in het weekend dan weer meer zon, zaterdag nog een enkele bui (vooral langs de kust) en zondag meest droog.
Woensdag:
Een schiere dag met maximaal ca. 23 graden, een meest matige zuidwestenwind, kracht 3, en flink wat zon, in de middag wat meer bewolking. In de nacht een graad of 14 en droog.
Donderdag:
Vanuit het westen neemt de bewolking toe, gevolgd door af en toe regen in de loop van de ochtend. Het wordt ca. 21 graden bij een matige tot vrij krachtige zuiden-, later zuidwestenwind, kracht 4 tot 5. In de avond meest droog, maar in de nacht weer enkele buien bij ca. 15 graden.
Vrijdag:
In de ochtend enkele buien, in de middag meest droog en enkele opklaringen bij ca. 20 graden en een matige tot (vrij) krachtige en vlagerige westen- tot zuidwestenwind, kracht 4 tot 6. In de nacht langs de kust nog kans op een enkele bui, verder meest droog bij een doorstaande wind en ca. 13 graden.
Verdere vooruitzichten:
Zaterdag een enkele bui, maar ook flink wat zon bij ca. 19 graden, zondag lijkt het meest droog te blijven bij zo’n 20-21 graden.