Bewusteloze man in auto gevonden; persoon aangehouden door de politie

Tinallinge – De hulpdiensten werden vrijdag op zaterdagnacht naar de Vennenweg in Tinallinge gestuurd. Passanten hadden daar een bewusteloze man gevonden.

Volgens de passanten zat de man in zijn auto, die langs de weg geparkeerd stond met alarmlichten aan. Zij vertrouwden dit niet en nadat zij poolshoogte hadden genomen bleek de man voorover in het voertuig te hangen. Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld, maar nog voor die arriveerden kwam de man weer bij kennis. Volgens de fietsers die hem vonden leek hij onder invloed te zijn van iets.

Na een check door de ambulance werd de man onderworpen aan een alcohol- en drugstest. De politie kon bevestigen dat tenminste één van deze tests positief bleek en dus werd de man in de boeien geslagen. Door een arts is in het cellencomplex een betere test uitgevoerd. Omdat de man zijn toestand achteruit ging werd hij snel naar het cellencomplex gebracht. 

De politie bevestigde dat zij een melding van een onwel geworden persoon hadden gekregen. Ook konden zij bevestigen dat de persoon werd aangehouden. Het voertuig waar hij in reed is door de agenten gecontroleerd. Vermoedelijk was de man onder invloed van drugs, maar dat wilde de politie niet direct bevestigen. De auto waar de man in werd gevonden was niet van hem. Of hij wel in het bezit van een rijbewijs was is niet bekend.