Automobiliste rijdt tuin van woning binnen in Warfhuizen

Warfhuizen – Een automobiliste is vrijdagavond in haar eigen woonplaats een tuin binnengereden met haar auto. De vrouw raakte bij het eenzijdige ongeval gewond.

Tijdens het rijden werd ze vermoedelijk onwel. Omwonenden hebben zich over de vrouw ontfermd en de hulpdiensten ingeschakeld. Een toegesnelde ambulance heeft de automobiliste nagekeken en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Grote schade

De politie heeft een ademtest afgenomen. Getuigen verklaarden dat de vrouw onwel zou zijn geworden tijdens het rijden. De dienders hebben een rapportage opgemaakt van het ongeval. Berger Faber uit Baflo heeft de auto uit de tuin getakeld en meegenomen. Zowel de tuin als de auto raakten zwaar beschadigd. Onder meer een hekwerk, vlaggenmast en enkele bomen werden omver gereden.

Een passerende brommerrijder die geen lichten voerde werd door de politie staande gehouden. Met een reprimande op zak werd hij lopend huiswaarts gestuurd door de agenten.

Omwonenden hebben de weg vrij gemaakt van stukken hek en glas. Het ongeval heeft niet voor veel overlast gezorgd voor het passerende verkeer.