Auto eindigt in tuin na aanrijding in Winsum

WINSUM – De hulpdiensten zijn donderdagochtend opgeroepen voor een verkeersongeval op de Borgweg in Winsum. De brandweer werd al snel afgemeld.

Een man uit Drenthe werd tijdens het indraaien op een oprit door een achteropkomende auto aangetikt. De bestuurder van dat voertuig verklaarde dat ze dacht dat de man de andere kant op af zou slaan. Door de aanrijding kwam de man met zijn voertuig, via twee tuinen, zo’n 15 meter verderop tot stilstand. Beide voertuigen hadden schade, maar zijn niet total loss.

Materiële schade

Er raakte bij het ongeval niemand gewond. Wel is er een ambulance ter plaatse geweest om de bestuurders te controleren op letsel. Berger Faber heeft ten minste één voertuig afgesleept. De tuintjes raakten beschadigd, maar zijn te redden.

Foto’s: WinsumNieuws

ongeval ongeluk aanrijding verkeersongeval botsing auto auto's twee borgweg winsum groningen nederland brandweer ambulance politie ongeval ongeluk aanrijding verkeersongeval botsing auto auto's twee borgweg winsum groningen nederland brandweer ambulance politie ongeval ongeluk aanrijding verkeersongeval botsing auto auto's twee borgweg winsum groningen nederland brandweer ambulance politie