Auto belandt in voortuin na duik over sloot

Onderdendam – Een auto is vrijdagavond rond acht uur in een voortuin aan de Winsumertrekweg in Onderdendam beland. De auto vloog hiervoor over een sloot en tegen een boom.

Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet bekend. De auto is met volle snelheid over een sloot gevlogen en tegen een boom geknald, waarna hij 180 graden gedraaid in een tuin terecht kwam. De opgeroepen brandweer van Bedum heeft tenminste één persoon uit het voertuig bevrijd.

Er zouden twee personen in het voertuig hebben gezeten. Ten minste één mannelijk slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig raakte total-loss; de boom had tot midden in het voertuig een afdruk achter gelaten. Berger Faber uit Baflo heeft het voertuig geborgen.

De verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. De Winsumertrekweg is een tijd lang afgesloten geweest voor al het verkeer. 

Naast de auto raakte ook een hek in de tuin waar het voertuig terecht was gekomen beschadigd. Daarnaast lag de hele tuin bezaaid met hesjes, een helm, laarzen, startkabels en andere inhoud van het voertuig.

Foto’s en video: 112 Hogeland

[03/02/’17] Auto belandt in voortuin bij bizar ongeluk in Onderdendam

https://112-hogeland.nl/auto-belandt-in-voortuin-na-duik-over-sloot/ www.facebook.com/112hogeland ©112Hogeland – Ingmar Vos