Altijd al brandweervrouw of -man willen worden? De brandweer zoekt vrijwilligers!

Wehe-den Hoorn – Dag en nacht, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar staan ze klaar: de brandweerlieden van post Wehe-den Hoorn. De vijftien enthousiaste dames en heren zoeken nieuwe collega’s.

Brandweer Wehe-den Hoorn rukte afgelopen jaar 49 keer uit om mens en dier te redden, branden te blussen en schade te beperken. Een ieder kan zich vast wel, over het afgelopen jaar, een calamiteit voorstellen waarbij de inzet van de brandweer gewenst was. De post in Wehe-den Hoorn wordt volledig bemand door vrijwilligers, die naast manschap vaak ook een specialistische taak hebben. Binnen brandweer Wehe-den Hoorn kan je doorgroeien tot chauffeur, bevelvoerder of lid van de meetploeg. 

De brandweer zoekt mensen vanaf achttien jaar met een B rijbewijs die wonen en werken in de buurt van Wehe-den Hoorn. Je wordt binnen de organisatie opgeleid tot volwaardig brandweerman/brandweervrouw en oefent daarnaast zo’n 25 keer per jaar met de blusploeg en andere korpsen. 

Door verschuivingen binnen de blusploeg en het vertrek van enkele vrijwilligers is de brandweer opzoek naar nieuwe brandweermensen die niet bang zijn om een brandje te blussen. Interesse? Neem dan contact op met de ploegchef van brandweer Wehe-den Hoorn via 0610178041.