Aanhoudend koud – Weersverwachting

Het blijft de komende dagen “veul te kold” voor de tijd van het jaar. Normaal is het nu 10-11 graden, maar de temperatuur komt niet verder dan een graad of 4-5, in de nachten rond het vriespunt, bij opklaringen lichte vorst. Neerslaggebieden komen dichtbij, maar lijken allemaal onder ons door te gaan, dus is het meest droog. Als er een bui valt kan dat zowel regen als sneeuw zijn. Zo vanaf zondag lijken de temperaturen te gaan oplopen richting normaal.

Woensdag:
Er is veel bewolking en de kans op wat zon is klein bij een graad of 4 maximaal. Er staat een koude zuidoosten- tot oostenwind, kracht 3 tot 4. In de nacht zakt de temperatuur naar rond de -3 als het opklaart.
Donderdag:
Naast wolken komt de zon er af en toe bij bij ca. 4 graden. De zuidoostenwind is matig, kracht 3, maar neemt eind van de dag toe toe vrij krachtig, kracht 5. In de nacht zakt de temperatuur naar rond het vriespunt tot een paar graden onder nul in opklaringen.
Vrijdag:
De zon is er geregeld bij. De kinderen kunnen zoals het lijkt zonder paraplu Sint Maarten lopen. Het wordt ca. 5 graden bij een zwakke tot matige oosten- tot noordoostenwind, kracht 2 tot 3. In de nacht zakt de temperatuur naar 0 tot -2 graden.
Verdere vooruitzichten:
Het lijkt vanaf zo vanaf zondag zachter te gaan worden.