Aangifte tegen “snelheid eruit of baksteen door je ruit”

WEHE-DEN HOORN – Er gaat aangifte gedaan worden tegen de mensen die de tekst “snelheid eruit of baksteen door je ruit” op de Mernaweg in Wehe-den Hoorn hebben geschreven, zo meldt de politie.

De politie vindt het niet de juiste manier om je onvrede te uitten over een bepaalde kwestie. De politie had liever gezien dat de mensen die het niet eens zijn met de snelheid regels aan de Mernaweg in gesprek waren gegaan met de gemeente of de politie. Het is niet bekend wie de aangifte gaat doen; de gemeente of de politie. Het is aan de gemeente om het wegdek te reinigen. De politie beschouwd de actie als vernieling dan wel niet baldadigheid.

Foto’s Ingmar Vos / 112 Hogeland

Bewoners van het Groningse plaatsje Wehe-den Hoorn zijn de hard rijders helemaal beu. Op de Mernaweg in het dorp is zijn waarschuwingen op de weg gespoten. De kreet "Snelheid eruit of een baksteen door je ruit" is in deze het meest opvallend. In de straat geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur maar omwonenden vinden dit waarschijnlijk een te hoge snelheid voor de kruising die hier ligt. Wie de teksten op het wegdek heeft gespoten en of er daadwerkelijk met bakstenen gemikt gaat worden is niet bekend. Foto's: De Vries Media Noot voor de redactie: De foto met de baksteen is ter illustratie gemaakt door onze fotograaf.
Bewoners van het Groningse plaatsje Wehe-den Hoorn zijn de hard rijders helemaal beu.
Op de Mernaweg in het dorp is zijn waarschuwingen op de weg gespoten. De kreet “Snelheid eruit of een baksteen door je ruit” is in deze het meest opvallend. In de straat geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur maar omwonenden vinden dit waarschijnlijk een te hoge snelheid voor de kruising die hier ligt.
Wie de teksten op het wegdek heeft gespoten en of er daadwerkelijk met bakstenen gemikt gaat worden is niet bekend.
Foto’s: De Vries Media
Noot voor de redactie:
De foto met de baksteen is ter illustratie gemaakt door onze fotograaf.