19e editie Spring Eenrum in aantocht

EENRUM – De 19e editie van Spring Eenrum zit er alweer aan te komen! 26 en 27 maart barst het feest weer los! 112 Hogeland is er bij.

weblogo_black_white

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij Brood & Kado Eenrum, Café Bar Eendrum, Sporthuis Winsum en bij de Marskramer in Leens. De kaarten voor de zondag zijn in de voorverkoop €17,50 en aan de deur €22,50. De kaarten voor de Ainrommer Oavend op zaterdag zijn €7,50, aan de deur zullen deze €10,- zijn. Let op! Er kan aan de deur niet met de pin worden betaald. Neem dus contant geld mee.

Acts

Op zaterdag 26 maart, de Ainrommer Oavend, zijn net als vorig jaar dweilorkest de Putkapel uit Sneek en feestband Butterfly aanwezig. Omdat de avond vorig naar zo’n succes was wordt de avond opnieuw gehouden dit jaar. Ook piratenkoor Doekegat uit Uithuizermeeden zal dit jaar aanwezig zijn op de Ainrommer Oavend.

bg5

Op zondag 27 maart, eerste paasdag, zijn ook diverse bekende artiesten aanwezig. Één van de eerste namen die bij de organisatie naar boven kwam was die van Melrose. De tweede band die aanwezig zal zijn, zijn The Dirty Daddies. The Dirty Daddies geven hun eigen tintje aan bekende liedjes van onder andere AC/DC, Bon Jovi, Europe en nog veel meer. De band maakt ook gebruik van geweldige vuur- en lichtshows, CO2 kanonnen en een hoop confetti. Oordeel zelf!

THE DIRTY DADDIES – PROMO 2016

Bookings: info@wilfrieddamman.nl www.thedirtydaddies.com

Voor het jonge publiek zijn de Snollebollekes geboekt. De Brabantse band heeft al diverse kleine hits gehad met liedjes als ‘vrouwkes’, ‘links, rechts’ en ‘lekker likkie’. Als slotact zal George Baker het podium betreden. Met hem hoopt de organisatie ook voor de oudere generatie een leuke act binnen te hebben gehaald. Maar ook de jeugd zal de nummers ‘una paloma blanca’ en ‘little green bag’ zeker bekend voorkomen.

George_Baker

Locatie

Net als voorgaande jaren zal plaatsvinden aan de Aagstweg in Eenrum. Op het voetbalveld zal de grote tent komen, evenals sanitaire voorzieningen.

spkaart1_grey_big

Parkeren

Bij de tent zijn 70 parkeerplaatsen. Mochten die vol zijn dan kan er geparkeerd worden bij de Coop of elders in het dorp, op officiële parkeerplaatsen. Let op! Op de Aagstweg en Dominee Uilkenstraat geldt een parkeerverbod.

Pinnen

Er kan niet met de pin worden betaald. Neem daarom genoeg contant geld mee. Eventueel kan er gepind worden naast de Coop.

Openbaar Vervoer

Spring kan met het openbaar vervoer worden bereikt. Buslijn 65 stopt op de Raadhuisstraat in Eenrum. Dat is ongeveer vijf minuten lopen naar het Spring terrein.